top of page

Вибори та інавгурація Президента ліцею


Чудова осіння пора – це час підведення певних підсумків у житті і, водночас, пора створення перспектив на майбутнє. Настав час змін і в Кельменецькому професійному ліцеї. Протягом місяця тривали передвиборчі перегони на пост Президента Ради учнівського самоврядування. Найвідповідальніші учні, які мають активну життєву позицію, не бояться труднощів і випробувань, виявили бажання очолити громаду ліцеїстів.

Позаду напружені передвиборчі перегони, агітація, дебати між кандидатами.

16 листопада переважною більшістю голосів Президентом Ради учнівського самоврядування обрано учня 86групи трактористів Романа Дерев’янського.

На святковій інавгурації були підведені підсумки, створено «Дерево перспектив», на якому зафіксовані основні обіцянки кандидатів, підписано «Меморандум про співпрацю між педагогічним та учнівським колективом».

Директор ліцею Я. Чура вручив новообраному Президенту Ради учнівського самоврядування атрибути влади: стрічку Президента та булаву.

Лідерство – це велика відповідальність. Водночас – це можливість випробувати власні сили, досягти певних вершин у житті. Щиро бажаємо Роману гідно пройти обраним шляхом, втіливши в життя передвиборчу програму.

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page