top of page

ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ


У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників навчально-виховного процесу з 13 по 17 листопада 2017 року у Кельменецькому професійномуліцеї психологічною службою було організовано та проведено ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ.

Кожен день протягом тижня був тематичним («День взаєморозуміння та дружби», «День посмішки і гарного настрою", «День відкритості» ті інш.), не схожим на інші і мав свій колір (синій, жовтий, зелений, білий та червоний) та Правила.

Протягом Тижня були проведені заходи, направлені на розвиток дружніх відношень, толерантного спілкування. Відкриттям тижня була тематична лінійка «Толерантність врятує світ» провели - бібліотекар та психолог ліцею. Так, учні та педагоги із задоволенням прийняли участь в акціях та заходах таких як: заняття з елементами тренінгу та ділова гра для учнів «Навчаємося толерантності»», акції «Подаруй світу посмішку», «Створи квітку толерантності», «Міс, Містер толерантність педагогічного колективу».

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page