top of page

Досвід кращих – надбання усіх


Саме під таким гаслом 27 лютого 2018 року відбулося засідання методичної ради, на якому було презентовано творчі звіти педагогічних працівників, які атестуються в 2017/2018 н.р.

На засідання методичної ради були запрошені члени атестаційної комісії та педагогічні працівники, які атестуються в 2017/2018 н.р.

Відкрив засідання директор ліцею, голова атестаційної комісії Чура Я.Т. Він зазначив, що саме в міжатестаційний період можна прослідкувати творчість педагогів, їх пошуки, знахідки, рівень застосування інноваційних технологій, результативність роботи. Ярослав Тадейович звернув увагу на те, що творчий звіт – це ще один крок вперед до атестації, що лютий-березень найвідповідальніший етап діяльності.

Досвіди роботи презентували: Затолочна Р.І., викладач зарубіжної літератури, Курочка Л.І., викладач інформатики, Стрельчук Л.В., викладач французької мови, Єрьоменко М.А., Китайгородська А.В., викладачі спецдисциплін, Чебан Ю.П., Толмач О.П., Пацалоха Н.С., майстри виробничого навчання.

Педагоги вкотре довели, що використовують у своїй роботі сучасні, гуманні методи співпраці з учасниками навчально-виховного та виробничого процесів, які спрямовані на учнів, на їхній розвиток, на подальше здобуття професії.

Методист ліцею Молода В.І підвела підсумки засідання методичної ради, узагальнила рекомендації з висловленими пропозиціями, які слід врахувати під час наступних засідань.

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page