top of page

Місія Юрія Цуркана високо поцінована на рівні держави


Нещодавно Юрій Васильович Цуркан, майстер виробничого навчання Кельменецького професійного ліцею, повернувся зі столиці. Він, як і завжди, не вихвалявся з якою метою їхав до Києва. А там його чекала приємна пошанівка! Адже за значний особистий внесок в організацію та надання всебічної допомоги особовому складу військових частин та підрозділів Збройних Сил України до Міжнародного Дня волонтера отримав відзнаку Міністерства оборони України – нагрудний знак «Знак пошани». Нагороду вручав Міністр оборони України Полторак С.Т.

В арсеналі Юрія Васильовича біля десятка державних нагород. Серед них іще: орден Міністерства оборони України за волонтерську діяльність в зоні бойових дій «Бойовий волонтер України» - 2017 рік; Почесна грамота Кабінету міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпеченні розвитку ветеранського руху, багаторічну громадську діяльність, патріотичне виховання молоді – 2016 рік.

Цуркан Ю.В. член всеукраїнської громадської організації «НІХТО КРІМ НАС». Виконує титанічну роботу в тилу, спрямовану передусім на підтримку військовослужбовців, у тому числі і наших краян, здійснює адресну допомогу бійцям, які перебувають на Сході України і беруть участь в АТО.

У сум’ятті днів ми часто забуваємо сказати просте, але таке важливе слово – спасибі. І, в першу чергу, Вам, Юрію Васильовичу. Вам, хто цього слова абсолютно не чекає. Вам, хто безкорисливо і самовіддано допомагає пораненим і постраждалим військовим. Вам, небайдужому патріоту України!

Саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Завдяки Вашій підтримці, у зоні АТО воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати!

Низький уклін Вам від учнів ліцею, колективу, батьків, роботодавців, від кожного військового за те, що там, на війні, допомагаєте нашим захисникам, передаєте від нас всіх подяку за мир у наших домівках, спокійне навчання!

Дай Бог вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя всій родині!

Нехай ваші благі справи повертаються вам подвійним добром!

Нехай ніколи не опускаються руки!

Нехай буде злагода та мир на Україні!

Адміністрація ліцею

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page