top of page

НЕЗАБУТНЯ ПОДОРОЖ В М. ЛЬВІВ


9 травня учнівський актив Кельменецького професійного ліцею вирушив у подорож-екскурсію до Львова. Дорога до міста була сповнена надіями та мріями. Ці довгі 9 годин і ми на місці…

Свою мандрівку розпочали з огляду панорами міста, з найвищої вершини Замкової гори. Із висоти пташиного польоту відкрилися простори культурної столиці України - миловидні окраїни Львова.

Львів – це чудове місто, кожна вуличка, кожна будівля якого таїть історії тих часів.

Наш гід, пан Ігор, провів захоплюючу екскурсію середньовічним Львовом. Учні знайомилися з найбільш цікавими архітектурними об'єктами та історією їх формування. У програму входило відвідування Бернардинського та Домініканського монастирів, унікального архітектурного ансамблю площі Ринок, яка внесена до списку культурної спадщини ЮНЕСКО, Львівського національного академічного театру опери і балету ім. С. Крушельницької, Архикатедрального собору св. Юра, відвідали Личаківський історико-культурний музей-заповідник.

У вільний час ліцеїсти відпочили та розважилися у аквапарку «Пляж», який справив незабутні враження; пройшлися спеціалізованими магазинами з продажу кави, сувенірними лавками та найбільше всіх подивували фантазії і вміння львівських майстрів у мистецтві створювати карамельні шедеври.

Час у Львові промайнув, на жаль, дуже швидко. Подорож закінчилася, і натхненні мандрівники повернулися додому. В учнів залишилися теплі спогади про чарівне європейське місто України – Львів. І кожного разу, переглядаючи світлини подорожі, вони будуть відчувати приємні нотки ностальгії.

Р.S. Учні КПЛ щиро вдячні дирекції ліцею та профспілковому комітету за організацію такої захоплюючої поїздки.

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page