top of page

Відбулося засідання методичної ради ліцею


Порядок денний засідання передбачав розгляд ряду важливих, актуальних питань, передбачених новими державними стандартами та освітніми програмами. На заході були присутні члени ради та адміністрація закладу.

Методистом ліцею Молодою В.І. проведено аналіз діяльності методичної служби ліцею в 2017/2018 н.р., зорієнтовано роботу методичних комісій на виконання нормативно-правових документів, рекомендацій, професійну спрямованість у викладанні загальноосвітніх дисциплін, розвитку педагогічних, учнівських компетентностей в навчально-виробничій діяльності.

До розгляду ради та схвалення Валентина Ілічна запропонувала Єдиний план методичної роботи на 2018/2019 н.р., графіки проведення предметних тижнів, тижнів фахової майстерності. Присутні обговорили механізм проведення І етапу Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін та інших учнівських конкурсів.

Спільно з керівниками методичних комісій Макаровською А.А., Подлабуховою Т.В., Затолочною Р.І., Лащук О.В., Комерзаном Ю.А. розроблено графіки засідань МК на 2018/2019 н.р.

Керівники методичних комісій обговорили завдання на навчаль-ний рік, планування роботи методичних комісій із врахуванням вимог сьогодення.

По закінченні засідання прийнято відповідні рекомендації.




Нещодавні публікації
Архив
bottom of page