top of page

Працівник освіти, порив душі та поклик серця.


Жовтневої пори, 4 жовтня, освітяни Кельменецького професійного ліцею традиційно зібралися у затишній залі для того, щоб відзначити професійне свято – День працівників освіти. Хоча погода цього дня зустріла працівників ліцею холодним вітерцем та хмарним небом, у залі панувала по-справжньому тепла весняна атмосфера, від привітних усмішок працівників ліцею було світло та затишно.

Цього року святковий концерт відбувся у формі інтегрованого уроку для того, щоб педагоги знову відчули себе учнями.

Шкільний дзвінок закликав «учнів» на урок. Як заведено на початку уроку ведучою свята, було оголошено тему: «Працівник освіти порив душі та поклик серця».

До дошки із «домашнім завданням» вийшли директор ліцею Я.Т.Чура, голова профспілкового комітету Л.І.Курочка, кожен з них не шкодував побажань для присутніх працівників освіти за їхню самовідданість та невтомну працю, підкріплюючи добрі справи грамотами.

Бурхливими оплесками зал зустрів вчителів-ветеранів, котрі зайняли свої почесні місця за партами.

Учні для присутніх педагогів подарували свої найкращі музичні та танцювальні виступи.

Згадали і про тих колег, котрих уже немає в живих, - пам'ять про них присутні вшанували хвилиною мовчання. На святковий концерт запросили почесного гостя начальника відділу агропромислового та економічного розвитку Кельменецької райдержадміністрації Василя Ганжелюка, який приєднався до привітань з професійним святом. До привітань долучилася і ветеран професійно-технічної освіти Серафима Ткач, яка подякувала за організацію чудового свята.

Насамкінець свята ліцеїсти подарували присутнім педагогам квіти на знак вдячності.

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page