top of page

Вчимося у Сухомлинського: брейн-ринг з класними керівниками та кураторами груп


Василь Сухомлинський – гордість України, учений зі світовим іменем, найвідоміший педагог і письменник, заслужений учитель України…

З метою розширення та поглиблення знань про творчу спадщину геніального педагога, в рамках Тижня педагогічної майстерності керівником методичної комісії Затолочною Р.І. підготовлено й проведено брейн-ринг «Вчимося у Сухомлинського».

У вступній частині методист ліцею Молода В.І. за допомогою презентації поновила знання педагогів про життєвий та творчий шлях Великого Педагога, продемонструвала праці В.Сухомлинського. Велику увагу привернула до питання виховання підростаючого покоління на засадах творчості вченого.

Так як директор КПЛ Чура Я.Т. нагороджений нагрудним знаком «Василь Сухомлинський», то методистом проведено «діалог з колегою», на меті якого було ствердження знань про зміст праць Василя Олександровича.

В ході брейн-рингу, за допомогою кольору цукерок, учасники були об’єднані в дві команди «Дружні» та «Кмітливі». Раїса Іванівна звернула увагу на дотримання правил гри, зарахування правильних відповідей.

За ходом проведення брейн-рингу слідкували члени журі: Чура Я.Т., Антофій О.А., Цуркан Ю.В. Члени методичної комісії впевнено відповідали на запитання, конкретно, відповідно до оригіналу, відтворювали цитати В.Сухомлинського, відгадували вміст «чорної скриньки».

Хоч перемога за «кмітливими», та все ж таки «дружба» не покидала учасників змагань ні на хвилинку.

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page