top of page

Методичний квест: ситуація успіху викладачів


В рамках тижня педагогічної майстерності 30.01.2019 методистом Кельменецького професійного ліцею Молодою В.І. підготовлено та проведено методичний квест на тему: «Формування професійної компетентності педагогічного працівника як необхідність в підготовці кваліфікованого робітника».

Учасниками заходу стали викладачі загальноосвітніх та спеціаль-них дисциплін, які забезпечують інноваційний освітній простір в навчально-виховному, навчально-виробничому процесах, шляхом самоосвітньої діяльності швидко отримують науково-методичну інформацію, володіють прийомами її обробки, вміють заощаджувати час на поновлення навчально-методичної бази кабінетів.

Педагогічні працівники були об’єднані в дві групи, за бажанням. Практичним психологом Антофій О.А. ознайомлено присутніх із правилами роботи в групах.

У вступній частині, Валентина Ілічна використала метод «Кубу-вання», де педагоги удосконалили свої знання із теми щодо формування професійних компетентностей.

Станції, на яких перебували учасники квесту («Ключова особа», «Інноваційна», «Словникова», «Технологічна», «Логічна», «Мозаїчна»), не давали можливості залишитися пасивним жодному педагогу, підвищили не тільки мотивацію до процесу «добування» знань, а й відповідальність за роль та результативність роботи груп.

Підсумки підведено, проаналізовано етапи квесту, участь кожного з педагогів.

Було цікаво, творчо, креативно!

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page