top of page

Дуальна форма навчання: крок назустріч новому формату побудови стосунків усередині професійної осві


У відповідності до Концепції дуальної освіти, затвердженої Кабміном України 19.09.2018, Кельменецький професійний ліцей продовжує будувати містки між роботодавцем та здобувачами професійної освіти.

Цього разу пощастило учням групи № 71 з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» співпрацювати з незмінним роботодавцем Бортич Л.І., директором ПП «ЮГРО» (майстер виробничого навчання Цуркан Юрій Васильович).

Так як Лілією Іванівною відвідано багато Європейських країн, то вона добре знайома з досвідом роботи за дуальною формою навчання. Розуміє, яка молодь потрібна для обробки землі, який тракторист буде управляти системою сучасної техніки, які вимоги на ринку праці…

А ще вона за покликом душі чудовий педагог, тому й бере активну участь у формуванні нової моделі професійної підготовки кваліфікованих робітників. Приємно зазначити, що після уроків на підприємстві «ЮГРО» в учнів постійно з’являється висока мотивація до навчання, бажання підвищувати власну конкурентоздатність, здійснювати крок назустріч новому формату побудови стосунків усередині професійної освіти.

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page