top of page

Майбутні захисники України


На виконання навчальної програми з предмета «Захист Вітчизни», з метою формування в учнівської молоді патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, сприяння становлення її як правової, демократичної, соціальної держави, турботи про свій народ в Кельменецькому професійному ліцеї протягом 10 – 12 квітня 2019 року проведено військово-польові заняття (викладач Іванчак І.М.).

На завершальному етапі вивчення предмета «Захист Вітчизни» учні груп №№39, 85 на практиці застосовували набуті знання з медично-санітарної, тактико-спеціальної, фізичної, моральної та духовної підготовки.

У заході взяли участь шістдесят випускників, які спробували себе у військово-прикладних видах спорту – змагалися на витривалість, швидкість, вміння орієнтуватись.

Щира подяка спортивно-патріотичному клубу «Шершень», керівник Цуркан Ю.В., за практичне забезпечення військовим спорядженням. У співпраці з педагогами, учні отримували комплекс знань, спрямований на тренування високої дисципліни в командній роботі, набули нового досвіду і дізнались багато цікавого.

Завершено військово-польові заняття стрільбами з автомата Калашникова бойовими набоями, які були проведені м.Сокиряни.

І хоч часом учні поводили себе як бешкетники, та все ж відчувалося, як подорослішали, яку беруть на себе відповідальність і з честю вирішують завдання!

Ну а польова форма личить їм усім!

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page