top of page

ЯРМАРОК ПРОФЕСІЙ


Ярмарок робітничих професій - це найкраща нагода отримати інформацію з перших уст. Вибір професії та навчального закладу відіграє чи не найважливішу роль у житті кожної молодої людини, а тим більше сьогодні, коли вимоги до робітника швидко змінюються.

14 травня у Цетральному парку культури і відпочинку імені Т.Г.Шевченка м. Чернівці відбулося справжнє свято - Ярмарок робітничих професій. Колектив Кельменецького професійного ліцею долучився до цього дійства та представив : виставку одягу «Від минулого до сучасного», вишиті картини, квіти з гофрованого паперу, сумки з джинсової тканини(майстри в/н Пацалоха Н.С.,Лісковська Л.М.); елементи декору середньовіччя, композиції «Квіти в металі» (майстер в/н Цуркан Ю.В.); тістечка «Пісочні кошики», тістечка «Капкейки»,випічка з дріжджового тіста, медовий пряник з логотипом «КПЛ», святковий коровай (майстри в/н Мамонова Т.М., Погоріловська Я.І., Лащук О.В.). Кращі учні ліцею пройшли урочистою ходою. А, на святковому концерті наш працівник Богдан Грубий (переможець всеукраїнського пісенного фестивалю «Червона рута» в жанрі акустична музика) виконав свою авторську пісню «Що таке життя?» під супровід гітари.

Проведення такого заходу вже стало доброю традицією, оскільки допомагає молоді зорієнтуватися у світі професій, а, як відомо, правильний вибір професії означає знайти своє місце в житті.

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page