top of page

Нехай щасливим буде Ваше майбутнє!


Яскравою подією ознаменувалося 27 червня 2019 року, адже цієї днини напередодні Дня Конституції України у стінах Кельменецького професійного ліцею відбувся випуск кваліфікованих робітників за професіями «Кухар. Кондитер»,«Тракторист-машиніст с/г виробництва».

Під звуки урочистих фанфар, під теплі оплески присутніх в святкову залу зайшли красиві, мужні та окрилені випускники на чолі з майстрами виробничого навчання Погоріловською Я.І., Толмачем О.П., Давиденком В.П. та класними керівниками Горбатюк В.Ю., Подлабуховою Т.В..

З вітальним словом звернувся до випускників та всіх присутніх директор ліцею Ярослав Тадейович Чура. У своєму виступі він побажав вихованцям творчих злетів, щастя, успіхів у житті, роботі та всього найкращого у їхньому майбутньому. В святковій атмосфері відбулось вручення дипломів кваліфікованого робітника. Кращих учнів було відзначено грамотами, а їхніх батьків – подяками.

Схвильовано, з материнським благословенням, любов’ю, теплом і ласкою до випускників, звернулась мама Оксана Іванівна Глібіщук, яка побажала від імені всіх батьків «…добра щоб квітувало, щоб обминала життєва гроза, щоб цвіла калина й щастя було на довгі літа».

Від імені випускників слово для привітання взяли Юліана Возна та Тетяна Петах «Хочемо висловити подяку дирекції ліцею, викладачам, кураторам за високий професіоналізм і компетентність, цілеспрямованість і клопітку працю! За те, що ви підтримували, навчали, давали мудрі поради і терпіли всі наші витівки . Ви вміло вели нас по стежках любові і доброти, запалювали в наших серцях вогник допитливості, віри у справедливість, віри в себе! Ми дякуємо Вам за творче ставлення до роботи, ентузіазм, відкритість і доброзичливість. Бажаємо Вам благополуччя, терпіння і оптимізму, успіхів у Вашій нелегкій, але такій важливій праці».

Свято було сповнене радістю, найзаповітнішими мріями та сподіваннями, а також легким присмаком гіркоти прощання. Адже рік у рік, коли голоси випускників востаннє заповнюють аудиторії ліцею, а відлуння їхніх кроків стихає у далині майбуття, педагогічні працівники втрачають частинку свого серця, даруючи її своїм вихованцям.

Дорогі випускники 2019 року! Пам’ятайте, що найголовніше – вірити у свої сили, залишатися вірними своїм друзям, думкам, рідній землі, любити своїх батьків і не забувати рідний ліцей, прагніть більшого і досягайте високої мети!

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page