top of page

Педагогічний пікнік «Дев’ять різних «Я», які зливаються в єдине ціле «Ми»


Саме під таким девізом 17.09.2019 в Кельменецькому професійному ліцеї відбулося відкрите засідання методичної комісії викладачів загальноосвітніх дисциплін (педагогічний пікнік) з теми: «Шляхи забезпечення якості освіти». На заході були присутні директор Чура Я.Т., заступник директора з НВР Перстинчик Л.О., методист Молода В.І.

Так як кава – щоденний ритуал для багатьох із педагогів-викладачів та запрошених, керівник МК Назарчук О.В. запропонував саме за кавою обмінюватися останніми новинами з колегами щодо забезпечення якісного освітнього простору.

Олег Володимирович запропонував для обговорення відео-інтерв’ю з директором державної служби якості освіти Русланом Гураком. Цікаво й цінно колегам було почути відповіді на запитання та якісне вирішення освітніх проблем, які хвилюють педагогів.

Горбатюк В.Ю., викладач історії, для колег продемонструвала портфоліо самоосвітньої діяльності та запропонувала власне бачення вмісту матеріалів. Членів методичної комісії також зацікавили участь Вікторії Юріївни в освітніх проектах IREX, EdEra та ін.

Педагоги, спільно із запрошеними обговорили шляхи забезпе-чення якості освіти через виконання навчальних планів, освітніх програм; навчально-методичне забезпечення кабінетів; об’єктивне оцінювання навчальних досягнень учнів; участь учнів в учнівських олімпіадах, інтелектуальних конкурсах; виконання запланованого в 2019/2020 н.р.

Опрацювавши рекомендації регіонального форуму освітян, по закінченні засідання було прийнято відповідні рішення.

Формування професійних компетентностей викладачів як пріоритет якісного освітнього простору».

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page