top of page

КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ


10 жовтня 2019 р. з учнями Кельменецького професій-ного ліцею до Дня захисника України та Дня українського козацтва було проведено спортивно-розважально-патріотичний захід “Козацькі забави”.

На початку дійства всіх присутніх зі святом привітала заступник директора з навчально-виховної роботи Інна Боднар. Побажала незалежної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров`я, а учасникам заходу успіхів в змаганнях.

Під козацький марш учні з маршрутними листами розпочали ходу до лісу. В подальшому змагання проходили за такою конкурсною програмою: конкурс-квест №1 «Знахідки», конкурс №2 «Україна – понад усе», конкурс №3 «Волейболісти», конкурс №4 «Пазл», конкурс №5 «Добрий господар», конкурс №6 «Хто найсильніший духом?», конкурс №7 «Козацька кмітливість»,», які сприяли згуртуванню колективу, розвитку розумових і фізичних здібностей, кмітливості та спритності учнів.

Метою проведених змагань було виховання патріотичних почуттів учнів, розширення їх знань про козацькі звичаї, уподобання та традиції. спонукання до наслідування їх кращих рис характеру: добродушності, безкорисливості, товариськості, бажання завжди прийти на допомогу.

Учасники змагалися в цікавих конкурсах, вболівальники вболівали за кожну команду, а гарно осіння погода, смачна козацька каша та чудовий настрій лише сприяли отриманню прекрасних емоцій від дійства.

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page