top of page

Педагог – це я, ти, ми!


04.10.2019 в Кельменецькому професійному ліцеї відбулося свято присвячене Дню працівників освіти на тему: Педагог – це я, ти, ми!

Чи замислювалися ви хоча б один раз коли-небудь про значення чисел у житті людини, про значення чисел в нашому з вами житті? .. Що ховається в звичайних нехитрих циферках? Ось наприклад – магічне число 7.

Сім днів тижня, сім нот і сім основних кольорів, сім чудес світу, сім - зерняток проса,сьоме небо, сім футів під килем, сім мудреців...

Свобода, Україна, Кохання. Містика, скажете? Але ж у всіх оцих словах таки по сім літер. Як і в слові Господь, і у слові «Педагог».

Багряним листом зацвітає осінь... Педагог… це тобі вона відкриває двері рідного ліцею, барвистим серпанком бабиного літа стрічає на рідному порозі, промінчиком сонця сяє в очах дітей, твоїх дітей.

Блищать ранкові роси... Педагог.... Це тобі вони дарують свої перли краси – прийми їх.

Усміхаються сонячні зайчики на шибках вікон рідного ліцею... Педагог... Це Вам вони дарують сонячну днину серед дощової осені.

Листя з клена падає, тулиться до землі... Педагог... Це Вам воно устеляє шлях до ліцею барвистим покривалом – пройдися по ньому, і ти відчуєш, що таке щастя.

Мерехтять зорі... Педагог…Це Вам вони дарують свої ясні ночі.

Світить місяць... Педагог… Це для тебе він готовий не спати цілу нічку.

Шепоче вітер – це він наспівує на вухо тобі неповторну мелодію Любові.

Плаче хмарка... Педагог…Це вона просить в тебе пробачен-ня від імені усіх учнів, як образили тебе. Дзвенить дзвоник.... Це він дякує тобі за знання, які ти даєш учням.

І як шкода. Що небо одне, що тільки раз на рік буває таке чудове свято.

Як День Педагога освіти, Ваш день.

У творчих та талановитих педагогів є і такий наставник всіх колег і ветеранів нашого закладу привітав директор Кельменецького поофесійного ліцею Ярослав Тадейович Чура та голова профкому Лариса Іванівна Курочка

Свято стало відпочинком, джерелом веселого настрою. Воно пройшло в нетрадиційній формі змагань між командами.

Справжньою родзинкою свята були неперевершені ведучі Мельничук Олександр учень 12 групи слюсарів та Подлабухов Андрій учень 87 групи трактористів. Під керівництвом заступника директора з НВР Боднар І.Я. та майстра в /н Єремук В.В. хлопці показали справжню майстерність, ораторські здібності та подарували гарний, незабутній настрій, занури в дитинство, перевірили інтелектуальні здібності кожного працівника, сценка про «Один день життя педагога» взагалі перенесла кожного присутнього в веселу реальність буденного життя. Було весело!

Справжнім відкриттям в кінці свята став вальс.


Лунає вальс учнівської подяки,

Запрошуємо, рідні освітяни,

Нехай сьогодні з нами закружляють

Плани, підручники й стежки.

Життя – то безперервна праця,

Без знань – блукання в лісі темноти,

Тому Господь послав учителя на землю,

Аби ми світло бачили у них.

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page