top of page

Загальноліцейні батьківські збори


Успіх будь-якого навчального закладу криється

саме у співпраці педагогів з батьками,

які є головними вихователями своїх дітей.

6 грудня 2019року в Кельменецькому професійному ліцеї відбулися загальноліцейні батьківські збори. Їх метою було залучення батьків до співпраці з педагогами та адміністрацією, до активної участі в житті навчального закладу, а також інформування батьків про стан навчання і виховання учнів.

Директор ліцею , Ярослав Тадейович Чура, у своєму виступі дав загальну характеристику навчального закладу, розповів батькам: про стан та перспективи розвитку професійної(професійно-технічної)освіти, про підготовку кваліфікованих робітників, про наявну навчально-матеріальну базу, про побутові умови учнів в гуртожитку та організацію харчування ліцеїстів, відповів на запитання присутніх. Заступники директора та методист ліцею в своїх виступах зупинились на питаннях організації освітнього процесу, виробничого навчання, практики, участі третьокурсників у зовнішньому незалежному оцінюванні, працевлаштування випускників, організації виховної роботи та дозвілля учнів в позаурочний час. Ольга Антофій (практичний психолог) торкнулась теми «Вікові проблеми підлітків»,яка порекомендувала батькам більше спілкуватись з дітьми, цікавитись їхніми сторінками у соціальних мережах і розповідати їм, що правопорушення завжди мають наслідки.

По завершенню загальноліцейних зборів було проведено батьківські збори у кожній навчальній групі. Класні керівники та майстри виробничого навчання довели до відома батьків детальну інформацію про успішність і поведінку учнів. Тож почуте і побачене на зборах стало ще одним підтверд­женням того, що наш ліцей - це навчальний заклад, де успішно поєднують працю і творчий пошук, педагогічну майстерність та нестримне прагнення до самовдосконалення.


Нещодавні публікації
Архив
bottom of page