top of page

Сучасний заклад-сучасний педагог


Сучасний світ змінюється з неймовірною швидкістю. Змінюється клімат, соціальні системи, відносини. Стрімко розвивається наука й освіта. Сьогодні система освіти потребує від педагогів, співучасті, «співдумки». Важливо побачити ці зміни, перейнятися ними, а отже крокувати в ногу з часом.

Тому,4 грудня 2019року Інна Боднар(заступник директора з НВих.Р) та Ольга Антофій (практичний психолог)запросили членів МК класних керівників, кураторів та вихователів Кельменецького професійного ліцею до творчого діалогу, який проходив у формі ділової гри «Сучасний заклад- сучасний педагог». В ході гри педагоги обговорили важливі питання сучасної освіти: як забезпечити комфортне перебування учнів у ліцеї , як створити сучасний та успішний заклад, які методи та прийоми будуть найефективнішими в освітньому процесі.

Насамкінець засідання члени МК створили модель сучасного педагога - це освічена людина, яка постійно розвивається, підвищує свій освітній і культурний рівні, здатна активно й творчо діяти, за потреби корегувати зміст професійної діяльності, бути постійним носієм сучасного, є конкурентоспроможнім, висококваліфікованим працівником, може генерувати ідеї, має кращі людські якості.


Нещодавні публікації
Архив
bottom of page