top of page

Атестація – 2020: педагог-наставник професії «Кухар», «Кондитер»


В руках справжнього педагога – майбутнє здобувача освіти, його доля, реалізація творчих задумів, мрій та сподівань. А ще, коли уроки, які проводить наставник – священне дійство, тоді учнівська молодь розуміє, що на правильному шляху; що майбутня професія – це важливий крок у доросле життя, відповідальність перед батьками, перед суспільством, а найголовніше перед собою!

Майстер виробничого навчання І категорії Кельменецького професійного ліцею, педагог-наставник професії «Кухар», «Кондитер» Мамонова Т.М. впродовж навчання допомагає здобувачам освіти знайти себе в суспільному житті, відчувати потрібними людству, максимально розкрити свої здібності, гідно заробляти і ніяк не схибити.

Впродовж декадника, приуроченому реалізації творчих задумів педагогічних працівників, які атестуються в 2019/2020 н.р., Тетяна Миколаївна демонструвала колегам свій позитивний, інноваційний досвід. На високому методичному рівні представила організацію освітнього процесу із здобувачами освіти групи № 41; реалізацію методичної ідеї; застосування сучасних, прогресивних форм, прийомів, методів, технологій навчання майбутніх кваліфікованих робітників; формування професійних компетентностей.

Тетяна Миколаївна застосовувала інтерактивні технології, проблемне, випереджаюче навчання під час перевірки теоретичних знань. Робота в групах дала можливість учням додатково познайомитися із технологіями приготування різних видів супів у країнах світу та технологією їх приготування. Із використаних відео здобувачі освіти дізналися про способи подачі супів, в тому числі й подачі в їстівних стаканчиках.

З метою формування самостійного здобуття знань, набуття практичних вмінь і навичок для майбутніх кухарів-кондитерів Тетяна Миколаївна провела майстер-клас на тему: «Приготування витяжного тіста та виробів з нього. Приготування вертута з різними начинками». Вона своїм прикладом заохочувала колег та учнівську молодь до праці.

Також майстром виробничого навчання оформлено виставкову вітрину педагогічних ідей – 2020 «Авторство як показник роботи творчого педагога».

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page