top of page

Писанка Challenge

Творіння Божої краси у мить натхнення, Весна… Великдень… Боже Воскресіння… І писанка, як серця одкровення, Як Боже й людське трепетне творіння.

Багато десятиліть писанка залишається незмінним атрибутом християнських обрядів. Кожної весни вона збирає родину з писачками у руках та прикрашає великодні кошики українців. Здавалося б таке маленьке яйце, але насправді воно несе в собі історію минулих поколінь, традиції, сакральний зміст та тепло рук автора.

У передчас Великодня здобувачі освіти та педпрацівники Кельменецького професійного ліцею приєдналися до обласної акції «Писанка Challenge» ініційованою Департаментом освіти і науки облдержадміністрації . А також мали змогу опанувати мистецтво писанкарства та долучитися до дистанційного навчання: в четвер, 16 квітня, о 10:00 на ютюб-каналі Департаменту майстер-класи з опанування техніки розпису писанки від майстрів Буковини.

Хай кожна написана нами писанка стане священним оберегом на цілий рік!!!

Р.S. Шановні працівники та здобувачі освіти Кельменецького професійного ліцею!Вітаємо з святом Воскресіння Христового, з Великоднем!!!Ось і настало найвеличніше християнське свято — Великдень, Великий день. Це день, коли вищі сили на радощах готові виконати будь-які бажання віруючої людини. Бажаємо вам, щоб так і сталося. Радійте приходу Світлого дня. Миру вам і благополуччя. Христос Воскрес!

Нехай це весняне свято наповнить вашу оселю зарядом позитивних емоцій, запахом печених пасок, розписних яєць і почуттям щирої віри.

Нещодавні публікації
Архив
bottom of page