top of page

Онлайн-засідання МК класних керівників, кураторів, вихователів


6 травня 2020року відбулось засідання методичної комісії класних керівників, кураторів, вихователів Кельменецького професійного ліцею на актуальну тему «Системна робота класного керівника, куратора групи, вихователя гуртожитку-запорука ефективної діяльності виховного процесу в ліцеї». Керуючись нормативними документами Кабінету Міністрів України щодо дотримання карантинних заходів, засідання було проведено в режимі онлайн за допомогою платформи Zoom.

Засідання розпочалось відповідно до плану з психолого-педагогічного треку: «Емоційне виснаження-перший крок до професійного вигорання». Хохуляк О.І.(соціальний педагог) ознайомила учасників з такими поняттями як «стрес» та «емоційне вигорання», його основними причинами та симптомами, надала інформацію про сучасні техніки і прийоми стабілізації емоційного стану педагогів. Практичну частину з даної теми провела Антофій О.А. (практичний психолог), яка запропонувала тест на виявлення рівня емоційного виснаження, надала поради та пам’ятку щодо запобігання професійного вигорання.

Якобуца О.І.(вихователь гуртожитку) представила всім учасникам засідання педагогічний колаж «Роль особистості вихователя гуртожитку у формуванні творчого, працездатного учнівського колективу». Під час якого створила “портрет вихователя” та визначила елементи педагогічної майстерності сучасного вихователя.

Про впровадження педагогічної спадщини Сухомлинського В.О. щодо гармонійного розвитку учня і формування його життєвої компетентності у виховному процесі на основі формули «Три люблю» розповіла заступник директора з НВР Боднар І.Я..

Засідання пройшло в дружній,плідній атмосфері та в активному діалозі співпраці.Також, кожен учасник мав змогу по черзі дарувати один одному позитивні емоції і побажання хорошого настрою на весь день.


Нещодавні публікації
Архив
bottom of page